campion-5087209_1920

Dag mensen,

Online mindfulness gaat nog even door. Maandag geef ik een meditatie rond het thema: kijken naar onrust in je hoofd. Dinsdag ben je welkom voor bewegen in aandacht, en donderdag een bodyscan. Doe lekker mee en deel dit bericht gerust met anderen.

  • ma 18 mei 19.45 – 20.05 uur Kijken naar je onrust (zittend of liggend)
  • di 19 mei 19.45 – 20.00 uur Bewegen in aandacht
  • do 21 mei 19.45 -20.05 uur Bodyscan (zittend of liggend)

Hoe werkt het?

Je kan de meditatie van 18 en 23 mei bijwonen via https://zoom.us/j/689543317
Je komt terecht in een wachtruimte, voordat ik je binnenlaat. Dus kom op tijd…

Wil jij wekelijks een uitnodiging ontvangen? Schrijf je hier in

Meditatie in dialoog

Met aandacht spreken en luisteren werkt ook online! Dit bleek wel tijdens de online-bijeenkomst meditatie in dialoog. We waren met drie deelnemers, en voelden ons gezien en gehoord. Zo werd duidelijk uit de reacties achteraf. Daarom bied ik deze bijeenkomst dinsdag 26 mei opnieuw aan. Stuur me een mailtje als je wilt meedoen. Dan krijg je van mij een wachtwoord.
Voor deze langere meditatie vraag ik je een donatie. In de mail stuur ik je mijn bankrekening. Ik weet dat sommigen van jullie het lastig vinden zelf een bedrag te kiezen. Maar echt ik ben blij met elk bedrag.