Mindfulness Deventer

Mindfulness Deventer

Woont u in Deventer en bent u op zoek een training mindfulness?  Via Heanig An Mindfulness bied ik meerdere trainingen aan. De bekendste is de 8-weekse training waarin je beter leert omgaan met stress. Net als alle trainingen doe je dat met hulp van aandachtsoefeningen. Voor bedrijven zijn er ook kortere trainingen mogelijk voor hun medewerkers.

In een training mindfulness leer je  jezelf beter kennen. Je doet oefeningen waardoor beter in je lichaam zit. Daarnaast volg je een programma met verschillende thema's zodat je stapsgewijs anders leert kijken naar stress. U ontdekt hoe u reageert op stressvolle situaties, maar ook op mooie gebeurtenissen. Veel deelnemers ervaren na afloop dat ze vriendelijker zijn voor zichzelf. Maar dat ze ook beter weten hoe ze hun rust kunnen pakken.

Mindfulness Deventer

Heeft u zelf belangstelling voor een training? Als particuliere deelnemer kunt u terecht in Zutphen. Voor organisaties die een training in Deventer willen kunnen contact opnemen voor een offerte.

Vergoeding via werkgever of zorgverzekeraar.

Judith Kars is lid categorie 1 van beroepsvereniging VMBN. Dit staat betekent dat ik regelmatig bijscholing volg en trainingen geef. Het mooie is dat  een flink aantal aanvullende zorgverzekeringen daarom een deel van de kosten vergoeden. Ook werkgevers geeft dit lidmaatschap vaak voldoende vertrouwen om de kosten (deels) te vergoeden.
Op de pagina vergoeding leest u meer over mijn tarieven, en welke zorgverzekeraars vergoedingen bieden. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk contact opnemen.