In 2023 bestaat Heanig An Mindfulness alweer vijf jaar. Een periode waarin ik heel deelnemers heb ontmoet. Sommigen kwamen terug voor een een-op-eensessie, een stiltedag of een meditatie online. Anderen vervolgden hun weg op hun eigen manier.

Voor het komende jaar heb ik enkele keuzes gemaakt. Ik wil heel graag meer verdiepende trainingen aanbieden naast de basistraining mbsr. Zo geef ik in maart de verdiepende training Mindfulness verdiepen & Mindful communiceren. Dit betekent dat ik voorlopig afscheid neem van De Binder in Gramsbergen. Dat vind ik best moeilijk en dat zeg ik niet alleen omdat je dat nu eenmaal zegt. Ik heb er met zoveel plezier les gegeven. De hartelijkheid van de fysiotherapeuten, de motivatie en openheid van deelnemers vond ik fantastisch. Niet voor niets zeg ik voorlopig. Maar nu ligt de focus op verdiepen van mijn aanbod.

Hieronder een kleine fotogalerij van alle bijzondere plekken waar we stiltedagen hebben gehouden in die vier jaar: Holtheme, Anerveen en De Zwiese.

t Olderluk Hoes

 

De Zwiese Loozen