friends-3042751

Zondagmiddag 28 april ben je welkom voor een workshop mindfulness & communicatie. Deze middag is een kennismaking met technieken uit insight dialogue en mindful communiceren. Met enkele simpele instructies gaan we met elkaar in gesprek over het thema zelfzorg.

Mediteren doen we meestal alleen, en dat is eigenlijk een gekunstelde situatie. Want in het dagelijks leven zijn we ook veel met elkaar. In deze workshop zet je de persoonlijke meditatie voort tijdens gesprekken. Dit doe je o.a. door jezelf tijdens het gesprek bewust de tijd te geven om te ervaren wat je voelt. Ook je gesprekspartner(s) krijg(en) die gelegenheid. Dit afwisselend afstemmen op jezelf en de ander maakt dat er meer verbinding kan ontstaan. Ook kunnen gesprekken onverwachtse wendingen krijgen en de gesprekspartners tot nieuwe inzichten komen. In deze workshop hebben we geen tijd om alle technieken te oefenen, maar zelfs de eerste stappen helpen je om in t dagelijks leven anders te communiceren.

Voor wie?

Voor iedereen die meer verbinding wil ervaren en op respectvolle manier wil leren communiceren. De techniek kan je overal gebruiken. In het bijzonder is geschikt in de zorg. Ben je nieuwsgierig? Geef je op! Ervaring met mindfulness of mediatie is handig maar niet nodig.

Zondagmiddag van 13.30 – 16.30 uur.
Paulus Potterstraat 12d Zutphen
Kosten 16,50

Aanmelden Stiltedag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.