Mindfulness cursus Zutphen

Mindfulness cursus Zutphen

in Ruimte De Verwondering
Training mindfulness in 2024

Vanaf 16 januari dinsdagmiddag van 14:00 - 16:30
16 jan, 23 jan, 30 jan, 6 feb, 13 feb, 27 feb, 5 mrt en 12 mrt 2024 uur
Stiltedag 3 maart

Training mindfulness 2023

Vanaf 5 september dinsdagmiddag 14.00 - 16.30 uur
5 sep 12 sep 19 sep 26 sep, 3 okt, 10 okt, 17 okt, 24 okt

Stiltedag 15 oktober 2023

Woon je in de omgeving van Zutphen en wil je iets doen aan stressklachten? Geef je op voor een 8-weekse cursus mindfulness bij Heanig An! In acht weken ontdek je hoe jij reageert op stress. En vooral hoe je klachten kunt voorkomen of verminderen.

Locatie: Paulus Potterstraat 12d (Ruimte voor verwondering)

Ruimte voor Verwondering
Ruimte voor Verwondering

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen. Daarnaast ben je welkom op een stiltedag. Deze keer vinden de lessen plaats aan Ruimte voor Verwondering, een trainingscentrum aan de Paulus Potterstraat in Zutphen. In een kleine groep ontdek je nieuwe mogelijkheden om met lastige situaties om te gaan. Je oefent om met aandacht te zijn bij alles wat je ervaart. Zonder meteen te oordelen. Hierdoor laat je je in het dagelijks leven minder meeslepen door je gedachten en gevoelens. Daarnaast doen we oefeningen om beter in je lijf te komen. Thuis oefen je ook, liefst elke dag. Denk daarbij aan een halfuurtje tot drie kwartier.
In de praktijk merk ik dat mensen door de training milder worden voor zichzelf en zichzelf meer waarderen.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die wel eens stressklachten heeft. Ook als je een chronische ziekte hebt of pijn, kan mindfulness je helpen hiermee om te gaan. Om zeker te zijn dat deze cursus mindfulness bij jou past, krijg je vooraf een intakegesprek.

Vergoeding

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden een deel van deze training. Deze cursus valt onder mindfulness based stress reduction. Kijk hier welke verzekeringen de training vergoeden.
Je kunt ook informeren bij je werkgever of het uwv of zij de training vergoeden.

Tarief  cursus+stiltedag*Stiltedag Zutphen

Particulier: 395 euro
Via werkgever: 455 euro

Deze cursus is inclusief:

  • intakegesprek;
  • 8 lessen van 2,5 uur;
  • deelname aan een stiltedag;
  • werkboek en downloads

De wekelijkse lessen zijn aan de Paulus Potterstraat 12 D. Vanaf Station Zutphen is dit 20 minuten lopen, of je kunt een bus nemen.
De stiltedag vindt plaats in Studio De Garage in De Hoven. Dit is 10 minuten lopen vanaf Station Zutphen. Op beide locaties zijn parkeermogelijkheden.