stiltedag De IJssel

Een dag helemaal voor jezelf. Waarin je in stilte bent, en toch met anderen. Deze stiltedag is in de stijl van mindfulness. Alles komt aan bod: zitten in aandacht, lopen en bewegen in aandacht. De wandelmeditaties zijn buiten aan de IJssel.

Dit wordt de eerste keer dat ik een stiltedag organiseer in Zutphen. We zijn te gast in De Garage. Dit is een klein maar fijn zaaltje van violiste Cornelie Wannee. Deze dag wordt de start van een aantal cursussen die ik het komende halfjaar op deze plek wil geven.

Wanneer?

Zondag 16 juni 2019 van 10:00 – 16:00 uur

Waar?

De Garage, Oude Kanonsdijk 44, Zutphen.  De Garage is een pand in de wijk De Hoven, op loopafstand van het station. Er zijn volop wandelmogelijkheden langs de uiterwaarden van de IJssel.

Voor wie?

Deze dag is voor deelnemers die al een 8-weekse cursus mindfulness hebben gevolgd. Heb jij  geen ervaring met mindfulness maar wel meditatie? Ook dan kun je meestal meedoen. Beschrijf je ervaring op het formulier.

Praktisch

Er is plek voor acht deelnemers, dus geef je op tijd op.

Lentekorting/vroegboekkorting: tot 31 mei betaal je 40 euro

Na 31 mei betaal je het gewone tarief van 59 euro.
Dit is inclusief een salade, koffie / thee met versnapering. Zelf meenemen: een broodje of andere lunchgerecht. 
Er zijn voldoende stoelen, meditatiebankjes en matjes aanwezig. Gebruik je liever je eigen kussen of bankje? Dat mag natuurlijk ook.

mindfulness Zutphen
Mindfulness aan de IJssel