Mindfulness Verdiepen & Mindful Communiceren

Mindfulness Verdiepen & Mindful Communiceren

Vanaf 17 oktober 2023
Mindfulness Verdiepen & Mindful Communiceren

De training voor het najaar 2023 is gecanceld. Wil je kennismaken met mindful communiceren dan ben je welkom op de zondagochtend 19 november 2023

Deze training is een mooie verdieping van je mindfulness beoefening. Je krijgt nieuwe inzichten, en leert weer andere meditaties. Want in je eentje mindfulness oefenen is één ding, maar hoe gaat dat in je contact met anderen? Wat ontstaat er als je echt luistert en in aandacht spreekt? In deze training gaan we op onderzoek uit. Door het spel van spreken en luisteren te vertragen, ontrafelen we het geheim van een goed gesprek.

Net als bij de 8-weekse training leer je door zelf te ervaren. Daarbij oefenen we ook veel met gesprekken. De oefeningen komen uit de interpersoonlijke mindfulness, Insight Dialogue en geweldloos communiceren. Daarnaast is deze cursus ook een verdieping voor je beoefening van mindfulness.

Al doende ervaar je wat voor jou persoonlijk belangrijk is om verbinding te maken. Alles wat je ontdekt, kan je meteen gebruiken. In je werk, bij klanten, opdrachtgevers/leidinggevenden en collega's. Maar ook in relaties.

Voor wie?

Iedereen die meer verbinding wil ervaren in zijn contacten met anderen. Of het nu gaat om gesprekken in de persoonlijke sfeer of op je werk. Ervaring met mediteren is niet per se nodig.

Praktische informatie

De lessen vinden plaats in De Garage, Oude Kanonsdijk 44 in de wijk De Hoven in Zutphen. Dit is 10 minuten lopen vanaf Station Zutphen.

Kosten:

250 euro
Opgeven kan via het formulier hiernaast.

Vernieuwd

Deze cursus heeft een nieuwe inhoud. Daarmee sluit ik aan bij de training mindfulness verdiepen & mindful communiceren ontwikkeld door Zohair Elabd en Frits Koster.  Naast communiceren ontdek je ook weer andere technieken in mindfulness.

Deelnemers over interpersoonlijke mindfulness:

'Tijdens onze dialogen voelde het alsof we het beste bij elkaar naar boven haalden.'

‘Je nam me telkens mee naar iets nieuws en toch kon ik bij mezelf blijven.’

‘Ik heb geleerd vaker een pauze te nemen in een gesprek'

‘De trainer was prettig en bood rust en veiligheid’.

 

lid categorie 1 vmbn
lid Bewust Achterhoek

Ja ik geef me op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.