Mindfulness Lochem

Training Mindfulness Lochem

 

Mindfulness in Lochem

Denk je aan een training mindfulness en woon je in Lochem?  Een  training mindfulness bestaat uit 8 wekelijkse lessen.  De eerste weken werk je aan een goed contact met je lichaam. Daarnaast leer je allerlei oefeningen waarin je gedachten onderzoekt en je emoties en je gewoonten. Stap voor stap kom je meer over jezelf te weten. En ontdek je wat je meer, minder of anders zou willen doen. Wat zijn voor jou stressvolle momenten?  Welke gewoontes herken je bij jezelf?

Waar en wanneer?

Op dit moment geef ik open groepstrainingen in Zutphen. Je kunt kiezen voor mindfulness & communicatie of anders omgaan met stress.
Werkgevers uit Lochem bied ik training op locatie.
Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Vergoeding aanvullende zorgverzekering

Veel aanvullende zorgverzekeringen hebben een vergoeding voor de 8-weekse training mindfulness. Deze training voldoet namelijk aan de voorwaarden van verzekeraars:

Ben je niet aanvullend verzekerd? Informeer of je werkgever of het uwv bereid is deze training te vergoeden.

Voor wie?

Deze cursus is voor deelnemers die anders willen omgaan met stress. Ook mensen met een chronische ziekte of pijn hebben vaak baat bij mindfulness. Om zeker te zijn dat deze training mindfulness bij jou past, krijg je vooraf een intakegesprek met de trainer. Dit is vrijblijvend.

Tarief en vergoeding

Lees meer  over mijn tarief en vergoeding via zorgverzekeraar of werkgever. Het kennismakingsgesprek altijd gratis.